КМДА Київська міська державна адміністрація


16 січня 2016

Комунальні служби району працюють в цілодобовому режимі

Комунальні служби району працюють в цілодобовому режимі

У Шевченківському районі м. Києва комунальні служби працюють в цілодобовому режимі, продовжують проводити комплекс робіт із зимового утримання вулично-дорожньої мережі. Станом на 9-00 год. ранку сьогодні розчищено 52,3 км доріг району, що складає 45% від загальної протяжності.
Комунальна техніка продовжує роботу з превентивної обробки вулично-дорожньої мережі центрального району столиці з метою запобігання налипання снігу та обледеніння доріг і тротуарів. До роботи із прибирання снігу залучено 22 одиниць спеціальної техніки та 467 працівників комунальних служб.
За інформацією КП по утриманню зелених насаджень Шевченківського району м. Києва, пішохідні доріжки парків та скверів району орчищені. До роботи було залучено 12 одиниць техніки та 56 працівника підприємства.
Наразі бригади з ручного прибирання КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва»  активно обробляють протиожеледними матеріалами підходи та східці підземних переходів. Особлива увага приділяється зупинкам громадського транспорту, вуличним підйомам та спускам, тротуарам з метою запобігання травматизму та безпечного пересування пішоходів.  За  добу  16 січня використано  474,5  т посипальних матеріалів, в тому числі солі - 223 т та пісковосоляної суміші -  251,5 т.
Просимо мешканців Шевченківського району та гостей столиці бути пильними та обережними на переходах, тротуарах та зупинках громадського транспорту, адже нічний сильний снігопад вранці змінився на дрібний мокрий сніг, й при зниженні температури повітря може бути ожеледиця. Також висловлюємо прохання до власників приватних автомобілів: просимо прибрати машини, які припарковані на крайній смузі автодоріг, аби снігоприбиральна техніка мала змогу працювати та прибирати сніг.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.