Головна  →  Новини  →  6 грудня 2023

Олександр Поповцев привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

Олександр Поповцев привітав військовослужбовців з Днем Збройних Сил України

Очільник Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Поповцев урочисто привітав військовослужбовців, а також зв’язківців та волонтерів з Днем Збройних Сил України. Більше фото за посиланням

У заходах, які пройшли у Київській дитячій школі мистецтв № 2 ім. М.Вериківського, також взяли участь: керівник сектору оборони міста Київ №1 Віталій Петренко, заступниця голови Шевченківської РДА Ганна Островська, заступник керівника апарату Шевченківської РДА Євген Данилов, начальник управління культури Шевченківської РДА Леся Макошко, начальник Шевченківського районного у місті Києві територіального центру комплектування та соціальної підтримки Владислав Міхєєв та інші.

«Шановні наші захисники, вітаю вас з Днем Збройних Сил України! Сьогодні ми вшановуємо вашу мужність, самовідданість та героїзм. Ви - ті, чиї дисципліна, професіоналізм та відданість завданню роблять Збройні Сили України справжнім щитом нації. Нехай кожен з вас відчує гордість за службу в армії, за свої здобутки та внесок у зміцнення обороноздатності нашої держави. Бажаю вам міцного здоров'я, невичерпної енергії та незламної віри на шляху до перемоги України. Успіхів не тільки на службі, але й в особистому житті, миру та спокою вашим родинам! Хай удача буде завжди на вашому боці! Слава Україні!» - до присутніх в залі звернувся очільник Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Поповцев.

За зразкове виконання службових обов’язків, активну участь у відсічі і стримуванні широкомасштабної агресії російської федерації проти України та з нагоди Дня збройних сил України Олександр Поповцев нагородив військовослужбовців подяками від Шевченківської РДА.

За активну волонтерську діяльність у вирішенні гуманітарних питань для Збройних Сил України, вагому підтримку українського народу у боротьбі за незалежність і територіальну цілісність держави очільник Шевченківської РДА Олександр Поповцев вручив подяку голові ГО «Україна добробуту» Владиславу Ситюку.

За плідну співпрацю і взаємодію у справі захисту національних інтересів держави та за активне сприяння ЗСУ керівник сектору оборони міста Київ №1 Віталій Петренко вручив почесний нагрудний знак «За сприяння війську» Віталію Цимбалюку, директору комунального підприємства управління зелених насаджень Шевченківського району м. Києва, та відзнаку керівника сектору оборони міста Київ №1 «Хрест Заслуг» меценату, директору ТОВ «ЕТАЛОН НАФТА» Владиславу Махині.

Урочиста програма для гостей продовжилася захоплюючим святковим концертом творчої молоді, студентів Київської муніципальної академії музики ім. Р. М. Глієра.

З особливою програмою для воїнів виступила заслужена артистка України Камалія.

Перейти до спискуВерсiя для друку