Головна  →  Новини  →  17 листопада 2023

Шевченківська РДА привітала студентів УДУ ім. М. Драгоманова з нагоди Міжнародного дня студента

Шевченківська РДА привітала студентів УДУ ім. М. Драгоманова з нагоди Міжнародного дня студента

Сьогодні, 17 листопада, увесь світ святкує Міжнародний день студента.

З нагоди свята Олександр Поповцев разом із командою Шевченківської РДА відвідали сьогодні УДУ ім. М. Драгоманова. На зустрічі були присутні Євген Данилов - заступник керівника апарату Шевченківської РДА, Віктор Андрущенко - ректор університету ім. М. Драгоманова, Головатенко Ірина - начальник відділу внутрішньої політики Шевченківської РДА, Павло Білоножко - голова Громадської ради, а також лідери Студентського парламенту університету. Більше фото за посиланням

Впродовж заходу учасники вільно говорили про розвиток молодіжного руху, актуальні професії сучасності та майбутнього, а також спільні проєкти за сприяння Шевченківської РДА.

 

На своїй сторінці у Facebook Олександр Поповцев відмітив: "Для України цей день вже другий рік поспіль є святом, що змінило своє значення, особливо для тих, хто просто зараз боронить Україну та відстоює наше майбутнє. Нині свято молодості та безтурботності забарвилось у кольори відданості, честі та гідності. Надія України – це ви: активна патріотична молодь! Головне, що хотів донести сьогодні для молодих прогресивних українців: дійте, не спиняйтеся на шляху до своїх мрій, отримуйте нові знання та новий досвід! Ми підтримаємо, допоможемо і щиро віримо в кожного з вас!".

Зокрема заступник керівника апарату, Євген Данилов, зазначив, що команда Шевченківської РДА вже працює над одним із проєктів для молоді, який має на меті впроваджувати нестандартні та інноваційні підходи підтримки та допомоги в просуванні ідей молодого покоління. А також створення вільного простору для реалізації ідей, місця для зустрічей, спільних обговорень, а головне - для співпраці, зокрема у Шевченківському районі.

Разом із ректором команда Шевченківської РДА з нагоди Міжнародного дня студентів вручили активній молоді подяки та грамоти за особистий внесок у розвиток студентського самоврядування, молодіжної політики, молодіжного руху, активну громадську позицію.

 

Ще раз вітаємо студентів зі святом!

Перейти до спискуВерсiя для друку