Головна  →  Новини  →  23 серпня 2023

Відбулась урочиста церемонія підняття Державного прапора України

Відбулась урочиста церемонія підняття Державного прапора України

Сьогодні з нагоди Дня Державного прапору України біля центрального входу Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації відбулось урочисте підняття Державного Прапора України – національного символу української держави, святого оберегу її народу. Учать в урочистій церемонії прийняв очільник Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Поповцев разом з працівниками структурних підрозділів райдержадміністрації та активною громадськістю. Більше фото за посиланням

«День Державного прапора України є знаменним для народу України. Сьогодні важко переоцінити глибину усвідомлення Українською Нацією тої сили, яку несе в собі Український Державний прапор. Синьо – жовті кольори прапора України є символом, який оберігає Українську Націю, єднає український народ у боротьбі за Незалежність, надихає до свободи та пробуджує почуття гідності. Україну підтримує весь цивілізований світ в її прагненні відновити територіальну цілісність, збудувати квітучу європейську країну. Бажаю Вам, щоб небо над головою було завжди ясним, блакитним та мирним. Все буде Україна під синьо-жовтим прапором свободи!» - Зазаначив Олександр Поповцев під час привітань.

Підняття Державного прапора України відбулось у супроводі державного гімну кадетами ліцею-інтернату № 23 «Кадетський корпус імені Володимира Великого» з посиленою військово-фізичною підготовкою Шевченківського району м. Києва.

Також, всі присутні вшанували пам’ять бійців за Єдність і свободу України, героїв, які поклали своє життя за наше право бути незалежним та єдиним народом, хвилиною мовчання.

Державний Прапор як символ країни є втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення!

Перейти до спискуВерсiя для друку