Головна  →  Новини  →  28 липня 2023

У Шевченківському районі відзначили День Української Державності

У Шевченківському районі відзначили День Української Державності
 
До Дня Української Державності очільник Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Поповцев та працівники структурних підрозділів райдержадміністрації долучились до урочистого підняття прапору та виконали Державний Гімн України. Більше фото за посиланням.
 
«Сьогодні ми відзначаємо день, який символізує нашу незалежність та гідність, день, коли ми підтверджуємо своє право на власне майбутнє і свою відданість боротьбі за свободу та суверенітет. Ми наголошуємо, що Українській Державності не 30, а понад тисячу років! Прагнення до свободи та самостійності є визначальною цінністю українців, яка давала наснагу та сили навіть у найскладніші часи.У День Української Державності, ми шануємо всіх наших героїв, всі досягнення нашого мудрого народу — колишні і нинішні. Вдячні кожному, хто захищав та захищає нашу державу!», - зазначив Олександр Поповцев під час привітань. 
 
Почесне право підняти Державний Прапор України було надано двом кадетам ліцею-інтернату № 23 «Кадетський корпус імені Володимира Великого» з посиленою військово-фізичною підготовкою Шевченківського району м. Києва.
 
Всі присутні вшанували хвилиною мовчання світлу пам'ять, громадянську відвагу і самовідданість, силу духу, стійкість та героїчний подвиг воїнів, полеглих під час виконання бойових завдань із захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України, мирних громадян, які загинули унаслідок збройної агресії рф проти України.
 
Вічна пам'ять та слава Героям, які віддали своє життя за незалежність України!
 
Слава Україні!
Перейти до спискуВерсiя для друку