Головна  →  Новини  →  2 червня 2023

У Шевченківському районі запрацював територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг

У Шевченківському районі запрацював територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг

1 червня у Шевченківському районі на Берестейському проспекті, 5 відкрили територіальний підрозділ Центру надання адміністративних послуг. Більше фото за посиланням

Роботу установи перевірив очільник Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Поповцев разом із заступником керівника апарату Шевченківської райдержадміністрації Євгеном Даниловим.

Відтепер адміністративні послуги соціального характеру будуть надаватись через ЦНАП. Звертаємо увагу, що в територіальному підрозділі ЦНАП на проспекті Берестейському, 5 можна отримати і інші адміністративні послуги, визначені рішенням Київської міської ради від 20.04.2023 № 307/6348 «Про внесення змін до рішення Київської міської ради від 28.07.2016 № 861/861 «Про визначення переліків адміністративних послуг, які надаються через центри надання адміністративних послуг у місті Києві», крім оформлення паспортних документів та обміну посвідчення водія.

Також послуги соціального характеру можна отримати і в територіальному підрозділі ЦНАП по вул. Б. Хмельницького, 24. Прийом відвідувачів здійснюється за змішаною формою обслуговування: попередньо зареєструвавшись у електронній черзі на конкретну годину або відвідати ЦНАП у зручний час і сформувати талон електронної черги у приміщенні підрозділу.

Територіальні підрозділи ЦНАП працюють із понеділка по суботу із 09:00 до 18:00.У разі оголошення повітряної тривоги до початку робочого дня ЦНАПи починають працювати через 30 хвилин після відбою, а в разі оголошення тривоги під час робочого дня – протягом 10 хвилин після відбою.

Усю актуальну інформацію щодо отримання послуг, стану розгляду та готовності поданих документів можна отримати за телефонами: (044) 202-60-38, (044) 202-60-39.

Детальна інформація – на сайті: https://kyivcnap.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку