Головна  →  Новини  →  30 травня 2023

До Міжнародного дня захисту дітей відбувся святковий концерт дитячого хореографічного мистецтва «Мрію не зруйнувати»

До Міжнародного дня захисту дітей відбувся святковий концерт дитячого хореографічного мистецтва «Мрію не зруйнувати»

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей народний художній колектив «Пульс» Центру творчості «Шевченківець» та Громадська організація «Пульс» за підтримки Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації провели для дітей внутрішньо переміщених осіб, батьків вихованців колективу та мешканців Шевченківського району в палаці культури та мистецтв Національного авіаційного університету святковий концерт дитячого хореографічного мистецтва «Мрію не зруйнувати». Фото за посиланням.

Гостей та учасників святкового концерту привітав очільник Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Поповцев: «Це чудове свято є ще одним приводом нагадати нам, всім дорослим, що діти потребують постійної турботи і що ми несемо відповідальність за дотримання прав дитини на щасливе дитинство. Честь і хвала людям, які присвячують дітям вільний час, віддають все тепло своєї душі, мудро ведуть по життєвому шляху. Адже діти – це наше майбутнє, це майбутнє нашої Держави!».

Юні таланти подарували присутнім в залі неперевершені танцювальні номери.

Також було представлено виставку робіт вихованців творчого кластеру образотворчого, декоративно-ужиткового мистецтва і народних ремесел Центру творчості «Шевченківець» та інсталяцію «Незламні та нескорені» гуртківців і педагогів Центру творчості «Шевченківець».

По закінченню свята всі діти отримали солодкі подарунки

Перейти до спискуВерсiя для друку