Головна  →  Новини  →  18 травня 2023

У Шевченківській райдержадміністрації відзначили День вишиванки

У Шевченківській райдержадміністрації відзначили День вишиванки

Щороку, у третій четвер травня Україна відзначає День вишиванки –міжнародне свято, яке покликане зберегти споконвічні народні традиції створення та носіння етнічного вишитого українського одягу. Фото за посиланням.

Тож і сьогодні, 18 травня, працівники Шевченківської райдержадміністрації та долучилися до святкування, змінили діловий дрес-код на яскраві вишиванки - традиційний український одяг.
 
Очільник Шевченківської райдержадміністрації Олександр Поповцев привітав колектив зі святом, подякував всім за збереження українських звичаїв вишиванки, яка є душею нашого народу. Побажав всім здоров’я та радості, натхнення, позитивних емоцій – і в цей святковий день, і щодня, а також Перемоги над нашим ворогом, з яким ми ведемо запеклу боротьбу!
 
Працівники райдержадміністрації як завжди, за традицією, зробили спільне фото, цього разу біля історичної головної брами Києва «Золоті ворота». Одягнувши сьогодні свій національний одяг, держслужбовці засвідчили прагнення зберегти споконвічні народні традиції, які ворог багато століть намагається знищити.
 
Шануймо історію України, зберігаймо її духовні цінності!

Перейти до спискуВерсiя для друку