Головна  →  Новини  →  16 травня 2023

На честь захисників України в Шевченківському районі відкрили меморіальну дошку

На честь захисників України в Шевченківському районі відкрили меморіальну дошку

Сьогодні, 16 травня, очільник Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Поповцев прийняв участь в урочистому відкритті меморіальної дошки на фасаді Університету «КРОК» в пам’ять про випускників університету та Київського ліцею бізнесу, які героїчно загинули у російсько-українській війні під час виконання бойових завдань, захищаючи рідну землю.
 
«Такі дошки пам'яті - символ того, що і педагоги, і студенти не забувають про випускників-героїв. Всі ми маємо пам'яти, завдяки кому живемо, працюємо, вчимося. Інакше не може бути», - зазначив Олександр Поповцев під час виступу.
 
Присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять випускників університету та ліцею, а також усіх воїнів, які віддали своє життя за свободу, незалежність та територіальну цілісність України.
 
Низький уклін Героям, які віддали своє життя за свободу та незалежність нашої держави і мирне життя наших дітей. У наших серцях вічно буде жити пам'ять про них. Ми в неоплаченому боргу перед жертовністю матерів, дружин і дітей загиблих Воїнів.

Фото за посиланням.

Перейти до спискуВерсiя для друку