Головна  →  Новини  →  12 травня 2023

У Шевченківському районі відзначили Всесвітній день медсестер

У Шевченківському районі відзначили Всесвітній день медсестер

12 травня весь світ відзначає День медичної сестри. З нагоди цього професійного свята, на території Національного заповідника «Софія Київська», відбулись урочистості. Фото за посиланням.
 
Під час заходу до присутніх звернувся очільник Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Поповцев зі словами вітання: «Шановні медичні сестри! Щиро вітаю вас з професійним святом. На ваших плечах завжди велика відповідальність, багато нелегкої та кропіткої роботи. А останній рік, через повномасштабне вторгнення росіі, додав ще більше складних викликів. Але ваша відданість справі допомагає боротися з труднощами та повертає людям сили і здоровʼя. Щиро дякую вам за золоті руки, чуйні серця та невтомну працю. Зичу міцного здоровʼя, злагоди та добробуту в родинах, і найголовнішого усім нам - Перемоги!».
 
Після чого Олександр Поповцев виконав приємну місію вручивши Грамоти та Подяки медсестрам Шевченківського району за сумлінну працю та особистий внесок в розвиток медичної допомоги.
 
Також для всіх присутніх гостей було проведено святковий концерт у виконанні муніципального камерного хору «Київ».

Перейти до спискуВерсiя для друку