Головна  →  Новини  →  8 травня 2023

У День пам'яті та примирення вшановано пам'ять полеглих у Другій світовій війні

У День пам'яті та примирення вшановано пам'ять полеглих у Другій світовій війні

Сьогодні весь світ згадує усіх, чиє життя забрала війна, та складає глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни. Фото за посиланням.
 
До вшанування полеглих за мир і свободу нашої країни долучився очільник Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Поповцев разом із своїми заступниками, керівником апарату та його заступником, військовослужбовцями, духовенством, представниками районних ветеранських громадських організацій та взяв участь у церемоніальному заході «Ритуал пам’яті».
 
Цей день – ще одна можливість пережити відчуття гордості за український народ, згадати його патріотичні подвиги у боротьбі з нацизмом. Хоч в Україні досі триває війна, ми віримо, що переможе той, хто чистий серцем і душею, хто дійсно захищає свій дім.
 
Учасники заходу урочисто поклали квіти до пам’ятного знаку Стели Перемоги – захисникам та визволителям міста Києва, а також хвилиною мовчання вшанували кожного, хто віддав життя за свободу, хто став жертвою війни та насильства.
 
Пам'ять про них буде завжди жива.

Перейти до спискуВерсiя для друку