Головна  →  Новини  →  17 березня 2023

Працівників житлово-комунального господарства привітали з професійним святом

Працівників житлово-комунального господарства привітали з професійним святом

Напередодні Дня житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення очільник Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олександр Поповцев привітав працівників комунальної сфери з професійним святом. Фото за посиланням.

 
«Залишитись під час війни на своїй роботі, сумлінно виконувати свої обов’язки – це подвиг. Подвиг який ви виконуєте щодня. Тому усі працівники комунальної сфери – герої на своєму місці. Пишаємось вашим професіоналізмом та відданістю роботі. Вашою щоденною, нелегкою, кропіткою працею. Ви попри всі труднощі робите наше місто чистим та зеленим, дбаєте про належне утримання будівель та споруд. Бажаю вам і вашим родинам миру, міцного здоров’я, особистого щастя, творчої наснаги, достатку, бадьорості і душевного комфорту. Зі святом вас!» - сказав під час своєї вітальної промови Олександр Поповцев.
 
За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у забезпечення стабільної роботи житлово-комунального господарства у період широкомасштабної воєнної агресії російської федерації проти України, високий рівень професійної майстерності та з нагоди професійного свята, працівники сфери отримали подяки, нагороди та подарунки.

Перейти до спискуВерсiя для друку