Головна  →  Новини  →  13 лютого 2023

Відбувся перший тренінг для підприємців «Економічний Фронт»

Відбувся перший тренінг для підприємців «Економічний Фронт»

Відбувся перший захід в рамках проєкту «Економічний фронт», який був реалізований Шевченківською районною в місті Києві спільно з Офіс з розвитку підприємництва та експорту та національним проєктом Дія.Бізнес та присвячений перспективам експорту харчової продукції в умовах війни. Більше фото за посиланням

Більше 50 учасників зустрічі дізнались від наших експертів про:

  • онлайн-інструменти для дослідження закордонних ринків;
  • сучасні тренди в ритейлі ЄС та світу;вимоги на зовнішніх ринках ЄС;
  • торговельні місії та міжнародні виставки як інструменти пошуку потенційних партнерів;грантові програми та донорські організації;
  • Ucare - спецпроект, ініційований лідерами продовольчого ринку України за сприяння міжнародного імпакт-проекту FoodTechShelf.

Кожен із подальших тренингів буде присвячений різним секторам промисловості – харчовій, аграрній, меблевій, машинобудівній та фармацевтичній.

Далі – буде! Слідкуйте за нашими анонсами!

Висловлюємо подяку всім хто долучився до першої серії наших проектів, зокрема: PepsiCo Ukraine, Біола, РУДЬ, Чумак, Корпорація «Українські мінеральні води», Food LLC, Харківська бісквітна фабрика, World’s RICE, та багатьом іншим представникам української харчової промисловості. Всіх присутніх пригощали власною продукцією «Пиріжкова Тітка Клара».

Також на заході були такі поважні гості, які підтримують наших підприємців, зокрема це посли з Німеччини, Великої Британії, Франції, Австрії, Грузії, Єгипту, Бразилії, Литовської Республіки, Ірландії та Лівії.

Перейти до спискуВерсiя для друку