Головна  →  Новини  →  26 листопада 2015

Не просто посилити розпочаті роботи, а й якісно їх завершити!

Не просто посилити розпочаті роботи, а й якісно їх завершити!
У Шевченківському районі тривають інтенсивні об’їзди об`єктів капітальної реконструкції. Сьогодні, голова Шевченківської райдержадміністрації Олег Гаряга здійснив спеціальну виїзну нараду з метою контролю за дотриманням темпів виконання робіт.
Голова району та його заступник Юрій Миколаєнко побували у 3-х  навчальних закладах, на стадіоні «Піонер» та Центрі первинної медико-санітарної допомоги №3, де перевірили роботу підрядних організацій, що здійснюють відповідні роботи з реконструкції. Заміна покрівель, підсилення дерев`яних конструкцій, заміна систем водостоку, монтаж дитячого обладнання, капітальний ремонт стадіону, спортивної зали, ремонт зовнішніх мереж (теплопостачання, водовідведення), заміна вікон, капітальний ремонт приміщень та фасадів – це далеко не повний перелік робіт, що заплановано здійснити до кінця грудня цього року, щоб вже в наступному році перевиконати розпочате!
«Забезпечення належних умов у школах, садочках, спортивних об`єктах чи медичних установах району є важливим завданням на сьогодні. У разі виникнення проблемних питань, ми повинні негайно реагувати та вжити всіх необхідних заходів для їх розв’язання. Сьогоднішня виїзна перевірка, ініційована мною, виявила всі проблемні точки. Відсьогодні, беру всі ці роботи під посилений особистий контроль та надаю відповідні доручення, а з недобросовісними підрядними організаціями, що нехтують темпами та якістю виконання робіт розмова у нас буде жорстка і дуже коротка, повірте. Особливо, коли це стосується об`єктів, якими користуються діти. Я не дозволю безвідповідальним!», — наголосив Олег Гаряга.
За підсумками об‘їзду встановлено, що деякі підрядні організації не виконують якісний та своєчасний обсяг робіт. Відсьогодні, вищезазначені роботи посилено на всіх напрямках.
phoreportag_.png
Перейти до спискуВерсiя для друку