Головна  →  Новини  →  24 листопада 2015

Олег Гаряга урочисто привітав з 90-річним ювілеєм мешканця Шевченківського району

Олег Гаряга урочисто привітав з 90-річним ювілеєм мешканця Шевченківського району

Сьогодні, 24 листопада 2015 року відзначає свій поважний 90-річний ювілей житель Шевченківського  району, заступник голови організації інвалідів війни та збройних сил України Шевченківського району м. Києва, учасник бойових дій, ветеран Збройних Сил - Абрамов Микола Іванович.

Привітати  ювіляра з визначною датою завітали голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга, начальник Управління праці та соціального захисту населення Віктор Давиденко,  начальник Управління з гендерних питань та взаємодії з громадськими організаціями інвалідів, ветеранів війни та праці Департаменту соціальної політики КМДА Світлана Веселова та представники Київської міської організації інвалідів та Збройних сил.
На адресу ювіляра прозвучало багато теплих та зворушливих слів. Зокрема, Олег Олександрович привітав  довгожителя з Днем народження, вручив квіти, подарунки та Почесну грамоту за багаторічну сумлінну працю, активну життєву  і громадську позицію.
«Для мене честь стояти сьогодні поруч з Вами. Я пишаюся тим, що в нашому Шевченківському районі живуть такі люди, як ви - герої, які відстояли рідну землю від фашистської навали. Низько вклоняюсь та висловлюю Вам сердечну вдячність за героїзм. Впевнений, що Ваша самовідданість та патріотизм завжди будуть прикладом для молодого покоління. Здоров'я, сили та наснаги Вам!» - наголосив у своєму вітальному слові очільник району.
Щиро привітавши ветерана, присутні приєдналися до святкового столу разом з родиною Миколи Івановича, який охоче розповідав про свій життєвий шлях, про те, як воював під час Другої світової війни, поділився спогадами про свої щедро насичені подіями роки.
А й справді, життєвий шлях цієї визначної людини  довжиною в 90 років був не з легких. Дитинство пролетіло птахом як один день. А молодість була обпалена війною. Учасник бойових дій на Орловсько-Курській дузі у 1943 році. Приймав участь у звільненні України. Військову службу закінчив у 1981 році зі званням полковника. Є ветерану чим пишатися, є про що розповідати молодому поколінню. Нагороджений Орденами: «Великої Вітчизняної війни 2 ступеня» - 1985 рік та «За службу Батьківщини в Збройних Силах СРСР 3 ступеня» - 1978 рік та 26-ма медалями. Неодноразового нагороджувався відзнаками Київського міського та районного голови.
Незважаючи на пристойний вік Микола Іванович приймає активну участь в роботі ветеранської організації Шевченківського району,користується заслуженим авторитетом серед інвалідів війни. Бере активну участь у громадській роботі району.
 
Тож, ще раз, від усього серця  колектив Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації вітає Абрамова Миколу Івановича з ювілеєм!Міцного здоров'я, бадьорості духу, довгих років життя, миру та добра.
Перейти до спискуВерсiя для друку