КМДА Київська міська державна адміністрація


9 листопада 2015

Примножуємо добру славу Шевченківського району

Примножуємо добру славу Шевченківського району

Сьогодні, 9 листопада у міському музеї «Духовні скарби України» відбувся урочистий захід з нагоди святкування Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, на якому були присутні представники районної влади, керівники клубних закладів, керівники та члени творчих колективів району, майстри народного мистецтва.

Це свято стосується кожного з нас, адже всі ми є носіями традицій, звичаїв сіл, селищ, району, зрештою, країни, в якій ми живемо.
Найтепліші слова привітання і найщиріші слова вдячності на адресу працівників культосвітніх закладів висловив голова Шевченківської райдержадміністрації Олег Гаряга.
У вітальному слові Олег Олександрович зазначив: «Ми пишаємося, що наша українська земля, наш шевченківський район, має міцні культурні традиції. А досягнення професійних колективів, майстрів та аматорів народного мистецтва відомі усьому світові.
Духовність і культуру треба прищеплювати змалку. Юні мешканці району мають змогу гармонійно розвиватися, вчитися музиці, танцям, займатися образотворчим, театральним  мистецтвом. Дорослі можуть проявити свій талант і уміння в дорослих творчих колективах, займаючись улюбленими творчими уподобаннями та розкриваючи свій мистецький потенціал.
Наші творчі професійні та аматорські колективи добре знають не тільки в столиці та державі, а й за межами України, там, де вони бувають з концертними програмами, беручи участь у міжнародних конкурсах та фестивалях. І незмінно стають лауреатами та переможцями».
Олег Гаряга побажав представникам культури області зберігати, творити та примножувати національну культуру та невичерпного натхнення у подальшій роботі.
Кращим культпрацівникам та майстрам народного мистецтва району за вагомий внесок у розвиток української культури, народної творчості, активну культурно-просвітницьку діяльність вручили подяки та грамоти від райдержадміністрації та районної ради.
За участі творчих колективів району відбувся святковий концерт.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.