КМДА Київська міська державна адміністрація


25 вересня 2015

Вітання з нагоди Дня машинобудівника

Вітання з нагоди Дня машинобудівника

Машинобудування – одна з найважливіших ланок економіки Шевченківського району, яка забезпечує життєві інтереси району та м. Києва, його економічну безпеку, гідні умови праці та соціальну захищеність населення.
На сьогоднішній день майже половина промислових підприємств Шевченківського району належать до галузі машинобудування, середньо облікова численність штатних працівників становить приблизно 6000 чол.
Продукція машинобудівників району знаходить попит не лише на вітчизняному, а й на закордонних ринках.
Більшість підприємств машинобудування району успішно освоїли ринкові механізми, розширили асортимент продукції, оновили технологічну базу, а головне , не лише зберегли кадровий потенціал, а й поповнили свої колективи талановитою молоддю, здатною продукувати інноваційні підходи та рішення.
З нагоди відзначення державного свята Дня машинобудівника за вагомий особистий внесок, високий професіоналізм у роботі 10 працівників  галузі відзначено Подякою голови Шевченківської районної у м. Києві державної адміністрації .
Прийміть щиру вдячність, шановні трудівники машинобудування, за сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток машинобудівної галузі, високий професіоналізм у роботі.
Щиро бажаємо вам, вашим родинам міцного здоров’я, щастя, щедрої долі й вагомих здобутків у розбудові незалежної України.

 
З повагою

Голова
Шевченківської районної
в місті Києві державної адміністрації                                               О.Гаряга
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.