КМДА Київська міська державна адміністрація


8 вересня 2015

Відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів

Відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів

8 вересня 2015 року в Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів райдержадміністрації під керівництвом голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олега Гаряги.
Про стан підготовки систем опалення житлових будинків всіх форм власності та закладів соціальної сфери до опалювального періоду 2015/2016 доповів начальник Управління житлово – комунального господарства Олександр Даруга. Він зазначив, що житлове господарство району планово готується до опалювального сезону, проводяться перевірки будинків та оформлюються паспорта готовності будинків до опалювального сезону.

Директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва» Савченко Дмитро доповів присутнім про стан підготовки обслуговуючих організацій до опалювального сезону. За його словами обслуговуючі організації проводять підготовку систем ЦО житлових будинків комунальної власності до опалювального сезону 2015 – 2016 років.
Начальник відділу оперативного реагування на звернення мешканців Бутенко Роман Сергійович доповів про стан розгляду та закриття звернень громадян, що надходять до КБУ "Контактний центр міста Києва". За його словами Шевченківський район займає 2 місце в рейтингу закриття звернень громадян серед районів столиці.
Заключне слово взяв Олег Гаряга. Він надав відповідні протокольні доручення та наголосив комунальникам прискоритись у підготовці до опалювального сезону.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.