Головна  →  Новини  →  21 липня 2015

Відбулась виїзна нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів

Відбулась виїзна нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів

21 липня 2015 року в Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів райдержадміністрації під керівництвом заступника голови Миколаєнка Юрія Івановича.
Директор КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва» Савченко Дмитро Вікторович розповів присутнім про  виконання плану-графіку обстеження систем опалення житлових будинків та отримання актів готовності до опалювального періоду 2015/2016. За його словами виконання заходів по підготовці будинків комунальної власності Шевченківського району до роботи в осінньо -  зимовий період 2015 – 2016 рр. на підприємстві розпочалося ще в квітні місяці. Силами аварійно – диспетчерської служби КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва» та працівниками обслуговуючих організацій виконуються планові ремонтні роботи теплотехнічного обладнання та внутрішньобудинкових мереж. Всього у районі  будинків комунальної власності – 1455. За даними обслуговуючих організацій станом на 20.07.2015 підготовлено до опалювального періоду 796 будинків.
Виконані роботи по промивці хімічним розчином шести пластинчатих бойлерів в п’яти будинках: вул. Дмитрівська 76, вул. Стеценка 11, вул. Андрющенка 4Д, вул. О.Гончара 54, вул. Гоголівська 6.
На балансі КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Шевченківського району м. Києва» знаходиться три вбудовані котельні, які забезпечують теплом та гарячою водою будинки. До опалювального сезону підготовлена котельня по вулиці Черкаська, 7. Підготовка котелень по вул. Андрющенка 4Д та вул. Білоруській 32 заплановано на серпень місяць поточного року.
Станом на 01.06.2015 працівниками обслуговуючих житловий фонд організацій складено та погоджено з ПАТ «Київенерго» графіки підготовки систем ЦО житлових будинків комунальної власності до опалювального сезону 2015 – 2016 років та отримання актів готовності (форми Е-8).
Згідно даного графіку на 20.07.2015 необхідно обстежити 610 будинків. Станом на сьогоднішній день працівниками ПАТ «Київенерго» спільно з працівниками обслуговуючих організацій обстежено 738 будинків та надано акти обстеження (працівниками ТОВ) для усунення зауважень.
Про стан ліквідації розриттів доповіла в.о. директора КП "Благоустрій Шевченківського району" Стецюк Тетяна Філаретівна. За її словами станом на 19.07.2015 року по базі Департаменту міського благоустрою відкрито 111 контрольних карток, з них 32 контрольні картки в роботі. Прострочено 79 контрольних карток(в порівнянні на 13.07.2015 – прострочено 96 контрольних картки). Працівники КП  "Благоустрій Шевченківського району" та відділу контролю за благоустроєм району докладають максимальних зусиль, задля зменшення кількості розриттів та порушень стану благоустрою в районі.
Начальник відділу оперативного реагування на звернення мешканців Бутенко Роман Сергійович доповів про стан розгляду та закриття звернень громадян, що надходять до КБУ "Контактний центр міста Києва". За його словами Шевченківський район займає 2 місце в рейтингу закриття звернень громадян серед районів столиці.
Заключне слово взяв Юрій Миколаєнко. Він надав протокольні доручення по питанням, побажав комунальникам району ретельно готуватися до опалювального сезону, щоб мешканці з настанням холодів проживали в теплих оселях з гарячою водою.

Перейти до спискуВерсiя для друку