Головна  →  Новини  →  5 березня 2015

Зі святом весни, дорогі наші жінки!

Зі святом весни, дорогі наші жінки!

Вчора найкращі жінки Шевченківського району були овіяні теплом та любов`ю керівництва Шевченківської районної  в місті Києві державної адміністрації в особі голови Олега Гаряги. В Київському академічному Молодому театрі відбулись урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня.  Народний спортивно-танцювальний  ансамбль «ПУЛЬС» центру творчості «Шевченківець» відкрив святкове дійство, виконавши хореографічну композицію «Святковий вальс».

Після чого на сцену з привітаннями до усіх присутніх вийшов Голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга. Олег Олександрович привітав жінок з наступаючим святом весни. Зазначивши, що без жіночої участі були б неможливі добрі зміни в житті нашої країни в цілому, і району зокрема. Недарма, основний тягар діяльності районної держадміністрації покладений на ваші крихкі плечі, адже в структурі апарату та окремих структурних підрозділів РДА працює  майже 75% жінок.
 «Сьогодні ви приймаєте найактивнішу участь у всіх сферах життя, вносячи неоціненний внесок у соціально-економічний розвиток нашої неньки України. І якою б діяльністю на благо суспільства ви не займалися, ваша доброчинна енергія завжди спрямована на примноження, на творення чогось нового. Завжди залишайтеся ніжними, чарівними і красивими! Нехай вас завжди оточує доброта і любов ваших близьких, а у ваших родинах панують мир, щастя і благополуччя! Здоров’я та мирного неба! Кохайте і будьте коханими завжди! В мене вдома дві жінки: донька та дружина, кожен мій ранок починається зі спілкування з дівчатами, які надихають мене плідний трудовий день!»- йшлося у вітальному слові голови.
З Нагоди відзначення Міжнародного жіночого дня Олег Олександрович вручив Подяки та квіти найкращим працівникам Шевченківського району.
Насамкінець представниці прекрасної статі центрального району в Київському академічному молодому  театрі переглянули виставу Е.Шмітта «Загадкові варіації».
Перейти до спискуВерсiя для друку