Головна  →  Новини  →  3 березня 2015

Здавалося б дрібничка, але яка важлива!

Здавалося б дрібничка, але яка важлива!

Ось уже більше року в приміщенні Філії №1 Комунального неприбуткового підприємства «ЦПМСД №3», що на Щербакова,70 не працювали два ліфти, бо не бачили ремонту понад 42 роки, фактично з моменту введення в експлуатацію приміщення Поліклініки. Здавалося, що проблема для чотириповерхової будівлі зовсім незначна. Ну що там вартувало піднятися на декілька поверхів… Але здолати відстань по східцям на четвертий поверх з легкістю вдається не всім. Для пенсіонерів, інвалідів, людей похилого віку це неймовірно тяжке непосильне завдання. Кількість невдоволених мешканців, їхніх скарг до медичного персоналу зростала з геометричною прогресією кожного дня. Медичні працівники намагалися пояснити відвідувачам поліклініки, що ремонт та заміна деталей  ліфтів дуже дороговартісна процедура, але в той же час ця проблема на контролі у керівництва поліклініки. Масштаб проблеми набирав обертів, адже фактично кожного дня поліклініку відвідує 1132 особи.
Під час одного з чергових об`їздів  підприємств та установ району очільник Шевченківської райдержадміністрації Олег Олександрович Гаряга відвідував Філію №1 на Щербакова. Зверненням та зауваженням від пенсіонерів щодо відсутності ліфтів не було меж.
Тому, наприкінці 2014 року за особистого сприяння голови району, Шевченківською райдержадміністрацію було виділено 406 142 грн на ремонт та заміну технічно та морально застарілих деталей ліфтів у приміщенні медичної установи.
Сьогодні Олег Олександрович, його заступник, медичні працівники, відвідувачі, мешканці в теплій, дружній атмосфері урочисто запустили в роботу два ліфти у будівлі на Щербакова, 70. Особливо були вдячні голові району люди похилого віку та медичний персонал, адже прийти на прийом до лікаря з незіпсованим настроєм це вже половина справи у проведенні діагностики та лікування.

Перейти до спискуВерсiя для друку