КМДА Київська міська державна адміністрація


24 лютого 2015

Відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів

Відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів
24 лютого 2015 року в Шевченківській районній в місті Києві державній адміністрації відбулась нарада з керівниками комунальних підприємств та підрозділів райдержадміністрації під керівництвом голови Олега Олександровича Гаряги.
Нарада розпочалась з розгляду звіту про проведену роботу та вжитих заходів по виявленню опалювальних приладів, встановлених з порушенням норм ДБН. Савченко Дмитро Вікторович директор КП «Керуюча компанія з обслуговування жилого фонду Шевченківського району» зазначив, що в результаті проведених перевірок було виявлено 25 порушень, порушникам вручені приписи.
Наступним питанням розглянули стан проведеної роботи з підготовки переліку та маркування споруд подвійного призначення та найпростіших укриттів. За словами Дмитра Савченка в Шевченківському районі підготовлено 326 найпростіших укриттів та споруд подвійного призначення. На сьогоднішній день промарковано 115 укриттів. Олег Гаряга надав доручення до 1 березня промаркувати всі укриття та підготувати кошторис по встановленню в бомбосховищах санвузлів.
В рамках наради було проведено розширене засідання комісії ТЕБ та НС. По даному питанню доповів начальник Шевченківського РУГУ ДСНС Боровик Андрій Вікторович. Він зазначив, що 19 лютого відбулась пожежа по вулиці Богдана Хмельницького 10. Завдяки злагодженим діям пожежників, пожежу було ліквідовано, та не допущено перекидання вогню на сусідні будівлі. Олег Олександрович дав доручення КП «Керуюча компанія з обслуговування жилого фонду Шевченківського району» провести інвентаризацію всіх аварійних відселених будинків та вжити протипожежних заходів.
Заключне слово взяв Олег Гаряга. Він нагадав всім присутнім, що 1 березня розпочинається 2 етап 4 хвилі мобілізації. Всім керівникам комунальних підприємств та підрозділів райдержадміністрації необхідно активізуватися задля виконання покладених на них завдань.
 
img_8359_.jpg
img_8352_.jpg
img_8364_.jpg
img_8389_.jpg
img_8419_.jpg
img_8426_.jpg



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.