КМДА Київська міська державна адміністрація


13 лютого 2015

Керівництво Шевченківської РДА привітало афганців району

Керівництво Шевченківської РДА привітало афганців району

13 лютого 2015 року Шевченківська районна в місті Києві державна адміністрація низько вклонилася воїнам, які виконували інтернаціональний обов’язок та віддала данину шани пам’яті полеглим у боях на території інших держав.
У рамках відзначення 26-ї річниці виведення військ колишнього СРСР з Республіки  Афганістан у Шевченківському районі відбулася урочиста зустріч керівництва Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації з учасниками бойових дій на території інших держав - членами громадської організації Спілки ветеранів Афганістану Шевченківського району м. Києва «Місія» та сім’ями воїнів, які загинули в Афганістані.

 Звертаючись до учасників бойових дій на території інших держав, очільник райдержадміністрації Олег Гаряга зазначив: «Сьогодні ми схиляємо голови перед світлою пам'яттю співвітчизників - Ваших бойових побратимів, воїнів, які не повернулися на рідну землю живими.  Про кожну краплю крові, кожну сльозу, які пролиті нашим народом, мають знати нинішні й майбутні покоління».
Після перегляду кінохроніки, керівник району вручив Подяки за плідну трудову діяльність, активну життєву позицію та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, а також матеріальну допомогу учасникам заходу.
Спогадами про пережиті роки Афганської війни поділився голова Спілки ветеранів Афганістану Шевченківського району м.Києва «Місія» Олександр Денисов та вручив ордени бійцям які допомогли врятувати декілька одиниць бойової техніки в зоні АТО.
Опісля, хвилиною мовчання присутні вшанували тих, хто не повернувся додому живим, які  були та будуть прикладом вірності військовому обов'язку, мужності та  незламності духу.
Крім цього, член Української асоціації письменників художньо-соціальної літератури, полковник у відставці   Володимир Новіков подарував голові району свою книгу  «Ціною честі та життя», де описується п’ять різних подій, у яких автор брав безпосередню участь.
Зустріч пройшла в теплій та дружній обстановці.

Ще раз, висловлюємо вдячність ветеранам Афганістану за їх активну життєву позицію та бажаємо їм та їх родинам доброго здоров'я, невичерпних сил, благополуччя та мирного неба над Україною.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.