КМДА Київська міська державна адміністрація


28 січня 2015

Віктор Андрєєв провів виїздний прийом громадян

Віктор Андрєєв провів виїздний прийом громадян
В зв’язку з тим, що 28.01.2015 року призначено  засідання Київської міської ради, особистий прийом громадян голови Шевченківської районної   в   місті   Києві   державної  адміністрації Гаряги О.О. проводився першим заступник голови Андрєєвим В.І.
Прийом проходив з 15.00 до 17.00 за адресою: вул. Д.Запольського, 6 «ВОП «Лукянівка».
Під час прийому розглянуто сім звернень громадян, з яких три звернення колективні.
Серед питань, які порушували мешканці у своїх зверненнях в переважній більшості були питання житлово – комунального господарства, житлові питання. питання захисту прав неповнолітніх дітей.
По кожному з  питань було надано відповідні роз’яснення та рекомендації, надано доручення керівникам структурних підрозділів Шевченківської адміністрації та керівникам комунальних підприємств Шевченківського району.
На звернення одного з мешканців, в якого дружина інвалід, за дорученням першого заступника голови Андрєєва В.І. найближчим часом буде встановлено пандус. З приводу звернення, щодо ремонту труб в підвальному приміщенні прийнято рішення виконати роботи за рахунок складової тарифу на утримання будинків та прибудинкових територій. Під контроль взято також питання ремонту електропроводки в будинку.
Одним із болючих питань, які піднімалися на особистому прийомі громадян було питання пере підключення будинків від котельні ХОЗО МВД до Пат «Київенерго.». Керівництвом Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації  буде вжито всіх необхідних заходів, щодо фінансування робіт по завершенню відповідного проекту.
З метою детального вивчення питань порушених мешканцями будинку 2/20 на вул. Довнар Запольського перший заступник разом з учасниками прийому на запрошення  мешканців завітав до будинку.
Наступний виїзний прийом громадян голови Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Гаряги О.О. заплановано на 11.02.2015 року за адресою: вул. Тургенівська, 35-а. Виїзний прийом громадян першого заступника Андрєєва В.І. заплановано на 10.02.2015 року за адресою: вул. Єстонська, 5.
 
img_6728.jpg
img_6788pg.jpg
img_6796.jpg
img_6880.jpg
img_6989.jpg
 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.