КМДА Київська міська державна адміністрація


19 грудня 2014

В парку Шевченка засвітили районну ялинку

В парку Шевченка засвітили районну ялинку

Сьогодні засяяла новорічними вогнями районна ялинка. Традиційно, в день Святого Миколая, на урочистий концерт з нагоди свята «Чарівні вогні красуні ялинки»  зібралося багато шевченківців. Привітав усіх присутніх з Днем Святого Миколая, наступаючими новорічними та різдвяними святам голова Шевченківської районної в місті Києві державної адміністрації Олег Гаряга. Олег Олександрович побажав дітям успіхів у навчанні, приємних подарунків від батьків та рідних, а всім присутнім - мирного неба та благополуччя. Також завітав на свято Святий Миколай. Він поспілкувався з дітками, вручив хлопцям та дівчаткам солодкі подаруночки.

У святковому концерті взяли участь лауреати міжнародних та всеукраїнських конкурсів, ансамбль народного співу, фольклорного ансамблю «Первоцвіти» Київської дитячої школи мистецтв № 2 ім. М.Вериківського, державна дитяча хореографічна студія українського танцю «Барвіночок». Розважали дітей цікавими розвагами та різноманітними іграми волонтери в костюмах Дідів Морозів.
Цього року районна ялинка в парку імені Т.Г.Шевченка заввишки 8 метрів. Прикрашають новорічне дерево 327 іграшок, більша частина з яких створена власноруч спеціалістами комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Шевченківського району м. Києва. А для вечірньої ілюмінації на ялинку прикрашають 11 світлодіодних гірлянд.
Водночас, справжньою окрасою району стане загальноміська ялинка, яку засвітять сьогодні о 18.00 на Софійській площі.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.